torsdag 12 november 2009

Cannalonis

Tänkte bjuda med mig av detta underbara recept!


Här ser ni en hemmagjord tomatsås.
Hacka en lök och fräs i olja tills löken blivit lagom mjuk.
Häll sedan i en burk med krossade tomater.
Sedan tar man ca 3 msk Heinz chilisås och 3 msk tomatpure.
Jag tar gärna lite mer av det. Sen kryddar man med svartpeppar, salt och chilipulver.
Pressa i vitlök. Låt koka i ca 20 min under omrörning.
Men jag varnar er, sätt på lock annars är det tomatsås i hela köket.

Här är en röra med keso original, spenat och köttfärs med vanliga kryddor.
Det är här jag experimenterat idag och har hällt i blandfärs.


Koka upp pastan i 4 min. Ta sedan upp dem väldigt försiktigt.
De är enormt ömtåliga. Lägg på ett fat och låt svalna.

Här kan ni även gå tillbaka till tomatsåsen och röra i lite grädde.
Fyll pastan med röran. Var även försiktig här. Använd er av en liten tesked.
Lägg ett lager på botten med lite av tomatsåsen.
Lägg över pastan.
Placera ut mozzarellaost.
Höll över resten av tomatsåsen och in i ungen på ca 200 grader.

Vips så var det färdigt. Fast det är inte bara vips. Det tar en liten stund och man måste hålla sig i köket.
Den här rätten kan man prova med många olika varianter.

2 kommentarer: